10 Kasım 2011 Perşembe

Saphir Hotel

Saphir Hotel
Saphir Hotel, Alanya otelleri içerisinde oldukça meşhur hale gelmiş, Antalya'nın en gözde otellerinden bir tanesidir. Saphir Hotel Alanya tesislerinde tatil yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Saphir Hotel yetkilileri, Antalya tatili yapmak isteyen herkesi, Saphir Hotel Alanya tesislerine davet etmektedirler. Sizin de Saphir Hotel Alanya tesislerinde tatil yapmak gibi bir niyetiniz varsa ve siz de Antalya tatili yaparak, gerçek bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Saphir Hotel Alanya tesisleri hakkında bilgi almak isteyen kişiler, yazımızın devamını dikkatlice okuyabilirler. Bu şekilde, Saphir Hotel Alanya tesisleri hakkında geniş bir bilgiye sahip olabilirler ve Saphir Hotel Alanya tesislerinin tüm nimetlerinden faydalanabilirler.

Saphir Hotel Alanya ile İlgili...

Bu yazımız, Saphir Hotel Alanya tesislerinde konaklamak isteyenlere yöneliktir. Bu nedenle, Saphir Hotel Alanya tesisleri hakkında birçok bilgi vereceğiz. Öncelikle, Saphir Hotel Alanya tesislerinin konumu ve ulaşımı ile ilgili, sonrasında da Saphir Hotel Alanya tesislerinin genel niteliklerinden ve odalarından söz edeceğiz. Saphir Hotel Alanya tesisleri hakkında bilgi verdiğimiz bu yazımızın sonunda, Saphir Hotel Alanya eğlence keyfi ve aktivitelerinden söz edeceğiz. Saphir Hotel Alanya içerisinde, kapsamlı bir tatil yapmak niyetindeyseniz, yazımızın devamını dikkatlice okuyabilirsiniz ve Alanya otelleri hakkında, geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Saphir Hotel Alanya Konumu ve Ulaşımı

Alanya'nın Konaklı semtinde yer almaktadır Saphir Hotel. Alanya otelleri içerisindeki konumuyla da dikkat çeken Saphir Hotel Alanya tesisleri, Konaklı'nın Güzalbağ yöresinde yer almaktadır. Güzelbağ, doğal güzellikleri ile ön plana çıkmış, kaliteli bir tatil yapmak isteyenlerin uğrak adresidir. Saphir Hotel Alanya tesisleri, Güzelbağ'ın en hakim yerinde kurulmuştur.
Antalya Hava Alanı ile Saphir Hotel Alanya tesisleri arasında, yaklaşık 110 km bulunmaktadır. Alanya Terminali üzerinden Saphir Hotel Alanya tesislerine gelecek olanlar ise 12 kilometrelik yolu aşmak zorundadırlar. Özel araç ile Saphir Hotel Alanya tesislerine gelmek, belki de en akıllıca iştir.

Saphir Hotel  Tesisleri ve Odaları

Saphir Hotel Alanya tesisleri, denize sıfır konumda yer almaktadır. Bu konumu sebebiyle Saphir Hotel Alanya tesisleri, Alanya otelleri içerisinde ön planda bulunmaktadır ve birçok kişi tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. Saphir Hotel Alanya içerisinde, neredeyse tüm Alanya otelleri içerisinde bulunan fitness merkezi, güzellik salonu, havuzlar, restoranlar ve spor alanları yer almaktadır. Dört dörtlük bir tatil arzu ediyorsanız, Saphir Hotel tercihinde bulunmalısınız.
Saphir Hotel Alanya odalarında da birçok malzeme ve araç-gereç bulunmaktadır. Saphir Hotel Alanya odalarında; saç kurutma makinesi, klima, televizyon, telefon gibi birçok araç ve gereç yer almaktadır. Ayrıca bir adet mini bar da yine Saphir Hotel Alanya odalarında yer almaktadır. Alanya otelleri ve işletmelerinin büyük bir kısmında olduğu gibi, bu tesisimizin odalarının da tamamı halı kaplamadır ve balkonludur.

Saphir Hotel Alanya Eğlenceleri

Saphir Hotel Alanya içerisinde eğlenmek, oldukça basittir. Saphir Hotel Alanya barlarında ve diskolarında, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek, sizin insiyatifinizdedir. Yine animasyon ekibinin gösterilerinden de faydalanmak, yine sizin elinizdedir. Kısacası, Saphir Hotel Alanya tesislerinde bolca aktivite bulunmaktadır.
  • Saphir Hotel Alanya tesislerinde doyumsuz bir tatil yapmak ister misiniz?
  • Saphir Hotel ile dört dörtlük bir tatil deneyimi!
  • Alanya otelleri, tatil yapmaya oldukça müsaittir!
Hotel Saphir tesislerinde konaklayanların memnuniyetine, siz de ortak olun. Siz de Saphir Hotel Alanya tesislerinde tatil yaparak, Saphir Hotel tesislerinin tüm nimetlerinden doyasıya faydalanın; ancak bu şekilde, gerçek bir Alanya otelleri tatili yapmış olursunuz. Şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder