19 Ocak 2012 Perşembe

Sunset Beach Hotel

Sunset Beach Hotel ile Bambaşka Bir Alanya Tatili
Sunset Beach Hotel
 
Sunset Beach Hotel,
Alanya otelleri araştırması yapan ve bu otellerde konaklamak isteyen kişiler için, son derece ideal ve kaliteli tesislerdir. Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinde konaklayan kişiler, gerçekten büyük bir memnuniyet duymaktadırlar. Tesis içerisinde sunulan hizmetler ve özellikle de 24 saat aralıksız verilen hizmet, Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinde tatil yapmanın en güzel yönleridir. Antalya otelleri ile ilgili merakınız varsa ve Alanya tatili yapmak gibi bir amacınız varsa, sizleri de Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinde tatil yapmaya davet ediyoruz. Nitekim Sunset Beach Hotel Alanya tesisleri, aradığınız tüm hizmet ve olanakları bünyesinde barındıran, Türkiye'nin en kaliteli otelleri arasında yer almaktadır. Bu otelde kalarak, çok farklı bir ayrıcalığa sahip olabilirsiniz, bu fırsatı değerlendirmelisiniz.
 
Alanya Otelleri İçerisinde Alanya Tatili Yapmak
 
Alanya, Türkiye'nin en fazla turist çeken ili olan Antalya'nın, yine en fazla turist çeken ilçesidir. Alanya'nın bu denli fazla tercih edilmesindeki en büyük rol, hiç şüphesiz ki Alanya'nın doğal güzellikleridir. Bu güzellikler, birçok kişiyi kendisine hayran bırakır, bir sonraki tatil için de yine Alanya'nın ön plana çıkmasında itici güç haline gelir. Bu yönüyle değerlendirildiğinde, Alanya'nın doğal güzelliklerinin, Alanya için çok önemli olduğu, kolayca anlaşılabilir.
Sunset Beach Hotel Alanya tanıtım yazısında, tesislerinin konumundan ulaşımına kadar, tesis niteliklerinden oda özelliklerine kadar, geniş bir yelpazede bilgi sahibi olabilirsiniz, Sunset Beach Hotel Alanya içerisinde yer alan aktivitelerin de neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu nedenle, Alanya tatili yapmak ve Alanya oteller dahilinde konaklamak isteyen kişilere, Sunset Beach Hotel Alanya tesisleri ile ilgili olan bu yazımızı önermenizi rica ediyoruz.
 
Sunset Beach Hotel Konumu ve Ulaşımı
 
Sunset Beach Hotel Alanya tesisleri, Alanya'nın en güzel yerlerinden bir tanesi olan Kestel mevkiinde bulunmaktadır. Doğasına hayran kalacağınız Kestel'in en hakim yerlerinden bir tanesine kurulan Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinin denize olan uzaklığı da sıfırdır.
Antalya'ya uzak şehirlerde ikamet eden, dolayısıyla da uçak ile yolculuk yapacak olan kişiler, Sunset Beach Hotel Alanya tesislerine ulaşmak için Antalya Hava Alanı'nı kullanabilirler, uçaktan indikten kısa bir süre sonra, soluğu Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinde alabilirler. Alanya Terminali ile Sunset Beach Hotel Alanya tesisleri arasındaki mesafenin de sadece 5 km olduğunu belirtmekte fayda var!
 
Sunset Beach Hotel Alanya Tesis ve Oda Özellikleri Nelerdir?
 
229 odası bulunan tesislerde, toplamda 3 adet kaydıraklı havuz bulunmaktadır. Kaydıraklı havuz düşkünü olan kişiler için Sunset Beach Hotel Alanya tesisleri, ideal bir oteldir. Sunset Beach Hotel Alanya tesislerine özel bir plaj olduğunu, bu plajda doyasıya eğlenebileceğinizi ekliyoruz. Yine otel içerisinde açık ve kapalı restoranlar, müşterilerin hizmetine sunulmuştur.
229 odanın tamamı, son derece kaliteli bir şekilde dizayn edilmiş ve hizmete sunulmuştur. Odaların büyük bir kısmı, deniz ve doğa manzaralıdır. Ayrıca, yine odaların neredeyse tamamında, balkon da bulunmaktadır. Balkon sefası sevenlere duyurulur!
 
Sunset Beach Hotel Alanya Aktiviteleri
 
Sunset Beach Hotel Alanya tesislerinin içinde de dışında da eğlenmek, çok kolaydır. Özellikle Sunset Beach Hotel Alanya tesislerine özel plajda düzenlenen etkinliklere katılabilir, doyasıya eğlenebilirsiniz.

  • Sunset Beach Hotel Alanya ile heyecan dolu bir tatil sizi bekliyor!
  • Sunset Beach Hotel ile Alanya tatili yapmak, bir başka güzel!
  • Alanya otelleri bünyesinde, mükemmel bir tatil sizi bekliyor!

Hotel Sunset Beach, erken rezervasyon 2011 avantajlarından yararlananların büyük bir memnuniyet duyduğu, kaliteli bir tesistir. Erken rezervasyon 2012 avantajlarının da şu günlerde faal duruma geçtiği Sunset Beach Hotel tesislerinde konaklamak ve Sunset Beach Hotel Alanya fırsatlarından faydalanmak için, bir an önca harekete geçin!
 
Sunset Beach Hotel, Alanya tatili yapmak isteyen kişilerin öncelikli tercihleri arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder