14 Şubat 2012 Salı

Atlantique Holiday Club

Kuşadası Atlantique Holiday Club ile Farklı Bir Kuşadası Tatili!
Atlantique Holiday Club
Kuşadası Atlantique Holiday Club, Ege otelleri ve özel olarak da Kuşadası otelleri içerisinde tatil yapma amacı olan kişilerin tercihleri arasında gelmektedir. Bu sebeple, her sene Kuşadası Atlantique Holiday Club tesisleri içerisinde tatil yapanların sayısı, katlanarak artmaktadır. Kuşadası tatili yapan kişilerin, Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinde tatil yapmayı planlamasının en büyük sebebi olarak, tesis içerisinde sunulan üstün hizmet anlayışı ve eğitimli personeli gösterebiliriz. Gerçekten de Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinde tatil gerçekleştiren hemen hemen herkes, tesislerin sunduğu hizmetten ve bu hizmetleri ileten personelden, çok büyük bir memnuniyet duymaktadır. Siz de bu memnuniyeti, Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinde tatil yaparak yaşayabilirsiniz.

Kuşadası Otelleri ve Kuşadası Tatili

Kuşadası, Türkiye'nin ve dünyanın çok çeşitli yerlerinden gelen milyonlarca kişinin akınına uğramaktadır. Milyonlarca kişi, her sene Kuşadası tatili yapmaktadır ve Kuşadası içerisinde tatil yapmanın avantajlarını yaşamaktadır. Nitekim Kuşadası, özellikle doüal güzellikleri göz önünde bulundurulduğunda, tercih eden herkese, çok büyük bir fırsat sunmaktadır. Bu fırsatın bilincinde olan kişiler, Kuşadası otelleri içerisinde konaklamaktadır ve Ege otelleri fırsatlarından yararlanmaktadır.
Atlantique Otel Kuşadası, tercih edenlerin çok büyük bir memnuniyet duyduğu tesislerdendir. Bunu, yazımızın başında da belirtmiştik. Atlantique Otel Kuşadası tesisleri ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgileri ise; yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bu bağlamda, Atlantique Otel Kuşadası tesislerinin konumundan ulaşımına, tesis özelliklerinden odalarında bulunanlara ve son olarak da aktivitelerine kadar, geniş bir perspektif içerisinde kısa kısa bilgiler sunacağız.

Atlantique Otel Kuşadası Nerededir ve Nasıl Ulaşılır?

Atlantique Otel Kuşadası tesisleri, Kuşadası'nın Karaova mevkiinde yer almaktadır. Karaova, Kuşadası'nın tatil açısından en fazla tercih edilen mevkiileri arasında gelmektedir. Genellikle doğa ile baş başa bir tatil planlayanların tercih ettiği Karaova, Atlantique Otel Kuşadası tesislerini de içerisinde barındırmaktadır. Atlantique Otel Kuşadası tesislerinin denize olan konumu da sıfırdır.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Atlantique Otel Kuşadası tesisleri, Aydın Adnan Menderes Hava Alanı'na 78 kilometre, Kuşadası Terminali'ne ise 8 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Özel araçları olmayanlar, hava ya da kara yolunu kullanabilirler. Özel araçları olanlar ise Kuşadası'ndan Karaova mevkiine doğru yol alarak, Atlantique Otel Kuşadası tesislerine kolayca ulaşabilirler.

Kuşadası Atlantique Holiday Club Tesisleri ve Odaları Nasıldır?

Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinin toplamda 388 odası bulunmaktadır. Aynı anda binden fazla kişinin konaklayabileceği Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinde sigara içilmeyen odalar da bulunmaktadır. Ayrıca, otel içerisinde her şey dahil sistemi de uygulanmaktadır; tatilcilere, erken rezervasyon fırsatları tanınmaktadır.
Aydın otelleri içerisinde bulunan Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinin odalarında, televizyondan telefona, klimadan mini bara, çalışma masasından saç kurutma makinesine kadar; bir tatilcinin ihtiyaç olarak hissedebileceği tüm eşyalar bulunmaktadır. Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinin denize olan konumu nedeniyle, odaların birçoğu da deniz manzaralıdır.

Kuşadası Atlantique Holiday Club Aktiviteleri

Kuşadası Atlantique Holiday Club tesisleri içerisinde bulunan bar ve diskolar, geç saatlere kadar açıktır. Sahilde su sporları aktivitelerine katılmak ve yine Kuşadası Atlantique Holiday Club bahçesinde bulunan animasyon gösterilerinde yer almak da sizin tercihinizdir.
  • Kuşadası Atlantique Holiday Club ile apayrı bir tatil!
  • Atlantique Otel Kuşadası farkını yaşamanın tam zamanı!
  • Kuşadası otelleri, Kuşadası Atlantique Holiday Club ile daha farklı!
Club Kuşadası Atlantique Holiday, Ege otelleri ve özelinde de Aydın otelleri içerisinde konaklamak isteyenlere özeldir. Siz de Kuşadası otelleri farkını görmek için Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerine gelin, Atlantique Otel Kuşadası ayrıcalıklarını yaşamaya başlayın!

Kuşadası Atlantique Holiday Club tesislerinde tatil yapın, Kuşadası farkını görün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder