12 Mart 2012 Pazartesi

Pigale Beach Resort

Kuşadası Pigale Beach Benzersiz Tatillerin Değişmez Adresidir!

Pigale Beach Resort
Pigale Beach Resort, Kuşadası otelleri içerisinde özel bir konumu bulunan, son derece kaliteli bir tesistir. Siz de yaptığınız tatilden tat almak ve benzersiz bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Kuşadası Pigale Beach Resort tesisleri tam da size göredir. Erken rezervasyon 2012 fırsatlarının da ön planda olduğu şu günlerde, Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerinde konaklamak üzere, erken rezervasyon yaptırırsanız, ekonomik bir Kuşadası tatili gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Aydın otelleri içerisinde de bulunan Kuşadası Pigale Beach Resort tesisleri, her yıl artan ziyaretçi sayısı ile gün geçtikçe büyümektedir ve daha iyi hizmet vermektedir. Siz de Kuşadası Pigale Beach Resort hizmetlerinden faydalanmak, böylelikle mükemmel bir Kuşadası tatili yapmak isterseniz, hemen harekete geçin!

Kuşadası Tatili ve Kuşadası Otelleri

Kuşadası, tatil yapılabilecek en güzel yerlerden bir tanesidir. Özellikle Kuşadası'nın doğası ve Kuşadası tarihi yapıları birçok kişiyi adeta büyülemektedir. Bir kere Kuşadası tatili yapan kişiler, gelecek senelerde de yine Kuşadası'nı tercih etmektedir ve Kuşadası'nın doğal güzellikleri içerisinde, benzersiz bir tatil yapmaktadır.
Böyle bir tatile, yani doğal güzellikler içerisinde, doğa ile baş başa bir tatile, Kuşadası Pigale Beach Resort tesisleri sayesinde sahip olabilirsiniz. Ege otelleri farkını yaşamak ve ömür boyu unutamayacağınız bir tatil gerçekleştirmek istiyorsanız, sizi de Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerine davet ediyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın!

Pigale Beach Resort Nerededir ve Nasıl Ulaşılır?

Kuşadası Pigale Beach Resort, Kuşadası'nın Bayraklıdede Mevkiinde bulunmaktadır. Doğal güzelliklerin tam ortasında bulunan Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerinin denize olan uzaklığı da sadece yetmiş beş metre kadardır. Hem yeşil hem de maviye özlem duyanlar, Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerinde bu özlemlerini giderebilirler.
Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerinde konaklamak üzere Aydın'a gelecek olan kişiler, Adnan Menderes Hava Alanı'nı kullanabilirler; nitekim Aydın Menderes Hava Alanı ile Kuşadası Pigale Beach Resort tesisleri arasında, 65 km bulunmaktadır. Özel aracı olmayanlar ise Kuşadası Terminali'nden 3 km mesafede yer alan Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerine, kolayca ulaşabilirler.

Kuşadası Pigale Beach Resort Tesisleri ve Odaları Nasıldır?

Toplamda 129 oda bulunan Kuşadası Pigale Beach Resort tesisleri, aynı anda 350 kişiyi barındırabilecek; bu kişilere hizmet sunabilecek bir kapasitededir. Otel içerisinde, açık ve kapalı havuzlar bulunmaktadır. Yine Kuşadası Pigale Beach Resort'a ait halk plajı da bulunmaktadır. Kuru temizleme, kuaför, fitness, sauna gibi hizmetler de Kuşadası Pigale Beach Resort içerisinde tatilcilere sunulmaktadır.
Kuşadası Pigale Beach Resort odalarının bir kısmı, deniz manzaralıdır. Ayrıca, otel odalarının zemini de halı kaplamadır, her odada balkon yer almaktadır. Kuşadası Pigale Beach Resort odalarında, tatilcilerin ihtiyaç olarak duyabilecekleri araç ve gereçler de bulunmaktadır; bunların başlıcaları televizyon, telefon, klima, çalışma masası, saç kurutma makinesi, emanet kasa vb.

Pigale Beach Resort Aktiviteleri Nelerdir?

Kuşadası Pigale Beach Resort, eğlenmek isteyen kişiler için de ideal bir tesistir. Kuşadası otelleri ve tesislerinin neredeyse tamamında olduğu gibi, Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerinde de disko bulunmaktadır ve bu disko, sabahın ilk ışıklarına kadar açık konumdadır.
  • Ege otelleri ayrıcalıklarını, Kuşadası Pigale Beach Resort ile yaşayın!
  • Pigale Beach Resort farkını görmek için Aydın'a!
  • Aydın otelleri, Kuşadası Pigale Beach Resort ile daha güzel!
  • Kuşadası Pigale Beach Resort, hayallerinizdeki tatili sizlere sunuyor!
Resort Pigale Beach, Kuşadası tatili yapacak olan kişilerin ilk tercihleri arasında gelmektedir. Siz de Kuşadası Pigale Beach Resort tesislerine gelin, Pigale Beach Resort farkını yakından görün!

Kuşadası Pigale Beach Resort farkını yaşamak için, siz de Kuşadası otellerinden yana tercihinizi kullanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder