2 Nisan 2012 Pazartesi

Tusan Hotel

Tusan Hotel De Tatil Bir Başka Güzel!

Tusan Hotel
Türkiye’nin en kaliteli tatil otellerinin içerisinde bulunduğu Kuşadası otelleri size ve sevdiklerinize yazı en iyi şekilde geçirme, harika tatil anılarına sahip olma şansı veriyor. Tusan Hotel Kuşadası tatili için bu kaliteli otellerden biri olarak karşımızda. Turizm bakanlığına bağlı Tusan Hotel aynı zamanda Kuşadası otelleri arsında da kalitesiyle adından söz ettiren bir işletme. Mükemmel tatili hayal ediyor ve bu yaz tatili için gerçekten hak ettiğiniz hoş bir tatile sahip olmak istiyorsanız Tusan Hotel Kuşadası size önerimizdir. Bu anlamda Tusan Hotel Kuşadası özelliklerine yer vermek istedik ve burada tatil yapmanın nasıl bir keyif olduğundan sizlere bahsetmek istedik.
 

Tusan Hotel Kuşadası Özellikleri Nelerdir?
 
Tusan Hotel işletmesinde açık ve kapalı olmak üzere iki restoran bir tane de A’la Carte restoran vardır. Bunun yanı sıra bir tane de pastanesi bulunan işletme, tatil de damak tadına önem veren turistlere hitap etme konusunda bir numaradır. Tesis özelliklerini detaylandırmamız gerekirse, engelliler için otel içerisinde kolay hareket edilmesi için rampaların bulunduğunu da belirtmemiz gerekir. Çünkü bir çok otel de bu detaya önem verilmiyor. Oysa bu detay çok önemli, engelli vatandaşlarımızın düşünüldüğü bir mimari sadece kamu kuruluşlarında değil tatil yerlerinde, tatil otellerinde de olmalı.
Otel de tatil yaparken fitness center hizmeti sayesinde formunuzu koruyabileceğinizi, Türk hamamı ve sauna gibi alternatiflerle tatilinizi zenginleştirebileceğinizi bilmelisiniz. Bunların dışında market, kuaför, doktor, alışveriş merkezi gibi detayları da Tusan Hotel Kuşadası işletmesinde bulabilirsiniz.
 
Tusan Hotel Kuşadası Odaları ve Özellikleri Nelerdir?
 
Odalar konforlu, detayları iyi düşünülen odalar. Toplamda 377 adet oda ile hizmet veren Tusan Hotel Kuşadası 9 adet suit oda ile kaliteyi, konforu lüksü tercih eden misafirlerine de hitap ediyor. Odaların tamamında klima, uydu yayını tv, kasa, dolu mini bar, küvetli duşlu banyo, saç kurutma makinesi gibi günlük hayatın ihtiyaçlarını görebileceğiniz alternatifler vardır. Ayrıca odaların zemin kaplaması halı olduğu için göze şık ve temiz görünüyor. Gerçekte de odalar temiz ve hijyene önem veren bir otel olarak Tusan Hotel Kuşadası tatil de ailece orada olmak isteyenler için ideal bir işletmedir.
Tusan Hotel Kuşadası tatilinizi otele özel 150 metre uzunluğundaki sahil şeridi ile yani plaj ile mükemmel bir boyuta taşıyabilirsiniz. Kum plaj özelliği ile bizden tam not ala otel plaj dışında iki adet açık havuza ve tabiî ki çocuklar için çocuk havuzuna da sahip. Plaj ve havuz başında minder, duş ve şemsiye – havlu gibi alternatifleri bulabileceksiniz.
Sportif bünyeler için Tusan Hotel Kuşadası harika bir fırsat!

İşte işletme de yapabileceğiniz sporlar;

• Basketbol
• Voleybol
• Masa tenisi
Bu aktivitelerin dışında işletme açık discosuyla, amfi tiyatrosu ile, sinema salonu ve animasyon gösterilerinin yanı sıra oyun odası ile size ve çocuklarınıza harika bir tatil yaşatacak yeterliliktedir. Otel dahilindeki ücretli ve ücretsiz aktiviteleri güncel olarak Tusan Hotel Kuşadası lobisinden öğrenebilir, tatil için iletişime geçtiğinizde bilgi alabilirsiniz. Ege de tatil yapmak isteyenlere önerimiz kesinlikle Tusan Hotel Kuşadası tatilidir.. Kuşadası doğal güzellikleri içerisinde doyumsuz bir tatil yapın.
Tusan Hotel Kuşadası tatili için önerilerimizi merak ediyor ve bu yaz tatili Ege de yapmayı istiyorsanız, Tusan Hotel Kuşadası tesis özelliklerini, oda özelliklerini ve burada tatil yapmanın güzelliklerini yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder