15 Haziran 2012 Cuma

Ömer Tatil Köyü


Kuşadası Ömer Tatil Köyü Farkını Yaşamak İçin Haydi Kuşadası'na!

Ömer Tatil Köyü
Ömer Tatil Köyü, Kuşadası otellerinde konaklamak isteyen, Kuşadası tatili yaparak unutulmaz bir tatil gerçekleştirmek amacı olan kişilerin mutlaka göz önünde bulundurması gereken, son derece kaliteli bir tatil merkezidir. Tatil köyü deneyimi yaşamak isteyen kişiler, gönül rahatlığı ile Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerini tercih edebilirler. Nitekim bu tatil köyünde, bir tatil köyünün barındırması gereken her türlü özellik, her türlü avantaj eksiksiz olarak bulunmaktadır. Bu avantajlardan yararlanmak için daha fazla zaman kaybetmeyin ve Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerinde tatil yapmak üzere erken rezervasyon gerçekleştirin. Erken rezervasyon, Kuşadası Ömer Tatil Köyü gibi kaliteli bir yerde, ucuz tatil yapmanız için ideal bir sistemdir.

Kuşadası Tatili ve Otelleri

Kuşadası, Aydın'ın en önemli turistik ilçesidir. Yılda yüz binlerce kişinin tatil yapmak için Kuşadası'na geldiği düşünülürse, bu önemin anlamı tam olarak kavranabilir. Siz de Kuşadası otellerinde konaklayarak, yani Kuşadası tatili yaparak, Kuşadası'nın neden bu kadar revaçta olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. KuşadasıBelediyesi'nin de çalışmaları ile birlikte bu ilçemiz, sadece Aydın'ın değil; Ege Bölgesi'nin en önemli tatil merkezlerinden bir tanesi haline gelmiştir.
Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerinin konumu, ulaşımı, özellikleri ve odaları ile ilgili bilgiler vereceğimiz bu yazımızda, bu tesisi size daha yakından tanıtmaya çalışacağız ve neden Ege otellerinde konaklamanız gerektiği ile ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Kuşadası Ömer Tatil Köyü Konumu ve Ulaşımı

Kuşadası'nın en önemli tatil noktalarından bir tanesi olan Yavansu'da kurulan ve hizmet vermeye başlayan Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesisleri, konumu itibariyle de göz dolduruyor. Denize sıfır olan konumu ve doğal güzelliklerin ortasında kurulmuş olması, Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerini çok daha özel hale getirmiştir.
Kuşadası Ömer Tatil Köyü, ulaşım açısından da oldukça kolay bir noktada inşa edilmiştir. Gerek hava yolu gerek ise kara yolu ile basit bir biçime Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerine ulaşabilirsiniz. Adnan Menderes Hava Alanı'nın tesislere olan uzaklığı 80, Kuşadası Terminali'in uzaklığı ise yalnızca 4 km'dir.

Ömer Tatil Köyü Tesisleri ve Odaları

Kuşadası Ömer Tatil Köyü, 36 bin metre kare üzerine kurulmuş; 201 odalı lüks bir tesistir. Bahçesinde açık yüzme havuzunun bulunduğu bu tatil köyünde, çocuklara özel havuz da bulunuyor. Ayrıca, yine açık ve kapalı restoranlar, fitness merkezleri ve otoparkı ile dört dörtlük bir tatil merkezidir.
Kuşadası Ömer Tatil Köyü odalarında TV, telefon, klima, mini bar, çalışma masası gibi en temel ihtiyaçlarınız bulunuyor. Odaların zemininin halı kaplama olduğunu ve birçok odanın da deniz manzaralı olduğunu belirtmeden geçmeyelim.
  • Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerinde tatil köyü deneyimi edinmek ister misiniz?
  • Bambaşka bir tatil için siz de Ömer Tatil Köyü tesislerine gelin!
  • Aydın otelleri farkını yakından görmek için siz de kaliteli bir otel seçimi yapın!
Konaklama yapmayı planladığınız tatil köyü Ömer Tatil Köyü gibi bir tesis olursa, tatilden alacağınız tat da artar; daha keyifli bir tatil gerçekleştirmiş olursunuz. Bu sebeple, sizleri de Kuşadası Ömer Tatil Köyü tesislerine; Ömer Tatil Köyü bünyesinde mükemmel bir tatil yapmaya davet ediyoruz! Kuşadasında yapılacak aktiviteler, eğlenceler sizleri bekliyor.

Kuşadası Ömer Tatil Köyü ayrıcalıklarından yararlanmak için sizleri de Aydın'a, Aydın'ın Kuşadası ilçesine davet ediyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder