26 Temmuz 2012 Perşembe

Batıhan Beach Resort Otel

Batıhan Beach Resort ile Hayallerinizdeki Tatili Gerçeğe Dönüştürebilirsiniz!
Batıhan Beach Resort Otel
 
Batıhan Beach Resort, Kuşadası otelleri içerisinde adını duyurmuş, son derece özel bir tesistir. Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinin bu denli popüler olmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi, otel içerisinde sunulan avantajlı hizmetler ve
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinin konumudur. Siz de Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde tatil yapmaya başladığınız ilk andan itibaren, bu avantajların farkına varacaksınız ve "iyi ki bu oteli tercih etmişim!" diyeceksiniz. Ucuz tatil için erken rezervasyon avantajlarından da yararlanabileceğiniz Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde, dört dörtlük bir tatil yapmanız mümkün. Bu tatili gerçekleştirmek için neden daha fazla zaman kaybedesiniz ki? Hemen harekete geçin, hemen rezervasyon yaptırın!
 
Kuşadası Otelleri ve Kuşadası Tatili
 
Kuşadası, Aydın'ın en önemli turistik ilçesidir. Aydın Valiliği tarafından yapılan tanıtım çalışmalarının neticesinde, Kuşadası tatili yapanların sayısı her geçen sene artmaktadır, her geçen sene daha fazla kişi Kuşadası otelleri merkezli tatiller yapmaktadır. Doğal güzelliklerin de etkisiyle, Kuşadası'na gelen kişilerin sayısının bu denli artması, bu ilçemizi daha önemli kılmıştır ve günümüzde Kuşadası, Türkiye'nin en önemli tatil merkezlerinden bir tanesi halini almıştır.
Kuşadası otelleri deyince akla ilk gelen otellerden olan Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesisleri hakkında bilgi almak isteyenlere özel olarak, bu otelin konumu, ulaşımı, özellikleri, odaları ve aktiviteleri ile ilgili bilgiler vereceğimiz bu yazımızı dikkatlice okumanızı ve Kuşadası yaz turizmi avantajlarından faydalanmak isteyen başkalarına da tavsiye etmenizi rica ediyoruz.
 
Batıhan Beach Resort Konumu ve Ulaşımı
 
Kuşadası'nın Ilıca mevkiinde kurulan
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinin en önemli özelliklerinden bir tanesinin konumu olduğundan söz etmiştik. Kuşadası plajları içinde denize sıfır olan Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesisleri, denizsiz tatil yapamam diyenler için inşa edilip hizmete sunulmuştur.
Hava ve kara yoluyla
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerine ulaşım sağlamanız mümkün, Kuşadası'na uzak il ve ilçelerde oturanların Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerine 75 km uzaklıkta bulunan Adnan Menderes Hava Alanı'nı kullanmalarını; kara yolu ile geleceklerin ise 8 km mesafedeki Kuşadası Terminali üzerinden Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerine gelmelerini tavsiye ediyoruz.
 
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası Tesisleri ve Odaları
 2500 metrekare üzerine kurulan bu otel, kaliteli hizmeti ile göz dolduruyor. 192 odanın bulunduğu Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde, aynı anda 372 kişi konaklayabilir ve eşit hizmet görebilir. Fitness, sauna, spor salonu, kuaför, kuru temizleme, restoran ve yüzme havuzu gibi hizmetlerin bulunduğu Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde tatil yapmak, gerçek bir ayrıcalıktır.
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası odaları deniz manzaralıdır. Otel odalarında klima, mini bar, TV, telefon ve saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlarınız bulunuyor.
  • Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası ile hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürün!
  • Aydın otelleri farkını yaşamak için daha ne bekliyorsunuz?
  • Daha ayrıcalıklı bir tatil için siz de tercihinizi Ege otellerinden yana kullanın.

Resort Batıhan Beach, Kuşadası otelleri deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir oteldir. Siz de Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası tesislerinde tatil yapın, Batıhan Beach Resort ayrıcalıklarından doyasıya yararlanın!
 
Batıhan Beach Resort Otel Kuşadası farkını yaşamak için daha fazla beklemeyin, vakit kaybetmeden harekete geçin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder